Oure Adventurerace

Tilbage
Oure Adventure Race i sin 8. udgave består igen af en Challenge- og en Fighter-distance og begge er endnu engang bygget op som A til B-races. Vi har lagt vægt på at give jer races gennem fede områder med udfordrende ruter og nogle spændende oplevelser. Det Sydfynske Øhav med skov og strand vil på hele ruten være en smuk kulisse.

Challenge: Ca . 100 km. og vindertid på ca. 7 timer med Mountainbike, Løb, Klatring og Kajak, samt mellemsvær navigation. Challenge-ruten er for de øvede adventureracere, der kan finde vej på forskellige korttyper. Det kræves, at du har basale færdigheder på MTB og i havkajak (fremadroning og makkerredning).

Fighter/U21: Ca. 40 km. og vindertid på ca. 3 timer med Cykling, Løb og Klatring, samt let navigation. Fighter-ruten er for alle, der vil prøve kræfter med adventurerace og kan orientere sig på et kort. Det kræves, at du har en cykel, der kan køre på grus, samt løbesko og gå-på-mod.
I tilfælde af stor tilslutning af U21-hold på Challenge-distancen kan U21-række komme på tale. Løbsgebyr på Challenge forbliver uændret.

Deltagere under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra forældre/værge. I tilfælde af stor tilslutning af U21-hold på Challenge-distancen kan U21-række komme på tale. Løbsgebyr forbliver uændret.
Website: https://oure.dk/om-oure/oure-events/oure-adventure-race
Facebook: https://www.facebook.com/Oure-Adventure-Race-366861990006279/

Dato 04-05-2019
Pris1300/1600 kr
KontaktpersonKaren
LinkSe hjemmeside her