O-løbs teknik træning

Tilbage
Første instruktion er kl. 17:15, bagefter ca. hvert 10. minut. Man skal være tilbage fra skoven senest kl 19:30.
Der er altid 3 baner:

- Let ca. 3 km – en almindelig bane uden moment på et almindeligt kort, hvor man kan nøjes med at følge stier, grøfter, bevoksningsgrænser, hegn eller andre ”linjer” for at finde poster. Denne bane er både for ungdomsløbere og nybegyndere (voksne).

- Mellemsvær ca. 4 km – en almindelig bane uden moment på et almindeligt kort. Denne bane er et mellemtrin mellem let orientering (hvor man kun følger ledelinjer) og svær orientering (hvor man primært løber uden for stier). Derfor har de fleste stræk på denne bane 2 vejvalgsmuligheder: et sikkert et langs med ledelinjer og et mere udfordrende lige-på-vejvalg. Denne bane er til de rutinerede ungdomsløbere og voksne, som har løbet o-løb et par gange.

- Svær ca. 5-6 km med mulighed for afkortning– altid med et teknisk moment - dvs banerne er lavet med fokus på en bestemt teknisk færdighed, oftest på kort, hvor en del signaturer er fjernet (f.eks. kort uden stier, eller kurvekort). Der trænes primært basisfærdigheder, som brug af kompas, kurveforståelse, kortlæsning, forenkling – alt det man skal kunne på en svær bane. Denne bane er for de rutinerede løbere eller for dem, som gerne vil udfordres.

Dato Skov Mødested Moment
28/03 Farum Park Ryttergårdsvej 104, Farum
04/04 Nørreskoven P Furesøbad højdekurver
11/04 Lystrup skov P på Skovfogedvej højdekurver
25/04 Tokkekøb Hegn P på Kongevejen kompas
02/05 Ganløse Ore P på Farumvej kompas
09/05 Lille Hareskov P Skovlystvej/Fægyden Forenkling
16/05 Ravnsholt P Bregnerød Skovvej Forenkling
23/05 Nyvang, Terkelskov, F.Lillevang P på Farumvej Multimoment


Dato 25-04-2019
PrisGratis
KontaktpersonKaren
LinkSe hjemmeside her