Foreningsdyst 3. omgang

Foreningsdyst, 3. omgang

Nu var det WATs tur til at arrangere minirace, og da Helle Juncker og Jytte havde meldt sig til at arrangere skulle jeg bare bage en kage og møde op – så lækkert!

De havde også rigtig kræset for os – med en prolog, en bike’n’run og en MTB-O etape.

Desværre glemte de fleste af holdene at læse instruktionen til prologen, så der hvor der stod ’korthusk’ kom til at betyde ’jeg husker kortet’ – så prologen blev lidt nemmere end tiltænkt. Helle Bendixen og jeg tog også kortet med efter instruktion fra Helle, men vi slap ikke for de 10 armbøjninger alligevel.

Bike’n’run etapen var på et kort fra 1928, og Farum ser altså noget anderledes ud end dengang, så selvom vi fandt de første 3 poster rimeligt nemt (inklusive et rimeligt heldigt vejvalg af en ny sti, der ikke var på kortet men hvor kompasset var helt rigtigt) så fik vi rodet noget rundt. Specielt post 7 drillede rigtig meget, så den havde vi opgivet da jeg kom til at se op til venstre. Det viste sig også at vi havde fundet et forkert oldtidsminde og et forkert stråtækt hus, da vi kom tilbage.

Lige før post 8 synes jeg Helles cykel woblede lidt i baghjulet. Det viste sig at være en punktering, så dels blev det en alternativ udgave af bike’n’run det sidste stykke, dels måtte stakkels Helle køre på Junckers tonstunge Trek MTB på MTB-O etapen. Der var 9 poster + 5 valgfrie poster OMM style (med forskellige point-værdier alt efter sværhedsgrad)

Jeg orienterede MTB-O etapen, og jeg havde virkelig svært ved omstillingen til 1:25.000 kortet i dag. Jeg blev ved med at være i tvivl om hvor vi var, så selv 3 gange at konstatere at vi ikke var så langt som jeg havde tænkt var tydeligvis ikke nok. Helle fik heldigvis lavet et par gode beslutninger undervejs om at ’vi kigger lige heroppe’, så vi kom rundt alligevel. Ved post 3 besluttede vi vælge post 4 fra og køre hjemover, så kunne vi samle et par poster op undervejs. Jeg var lige ved at blive tidsoptimist på vej til Farum, ’vi kan da lige nå denne her post også’ – men da det var en opgave post trak Helle i retning af at køre i mål i stedet. Det var nok også klogt nok – målgang var 20.05, og målet lukkede 20.10.

Mål var hos Helle Junckers søster og svoger, der havde sørget for grill og hjemmebrygget øl på terrassen, så det blev en superhyggelig afslutning på forårssæsonen.

Tak til Helle J og Jytte for et superfedt løb, og tak til Helles søster og svoger for at lægge hus og terrasse til.

/Karen
Tilbage
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10