MTB Duathlon

Tilbage
Hvad er MTB Duathlon?
Vinteren er på vej og det er MTB Duathlon også. Vi skyder sæsonen i gang 19. november i Store Dyrehave. Ruterne i år vil være en blanding af nyt og gammelt. Vores fokus har i planlægningen af ruterne været singletrack med få grus strækninger og trailløb med en blanding af skovbund og en smule grus. Alt i alt er der lagt op til ruter der udfordrer teknik og form, men ikke sværere, end alle kan deltage. Som noget nyt har vi åbnet op for en stafet. Det giver jeg mulighed for at tilmelde jeg som et par. Én løber og én cykler. Der er som altid en kort og en lang distance.

Kort distance: 3 km løb – 10 km MTB – 3 km løb.
Lang distance: 3 km løb – 10 km MTB – 3 km løb – 10 km MTB – 3 km løb.


Vedr. chipnummer og kategori:
På startlisten står der nu chipnummer og kategori, således du kan tjekke om det er den rigtige chip du løber med og om du er tilmeldt korrekt distance. Er der ændringer sender du en mail til: tom.nicolaisen@dgi.dk

Ændringer kan også foretages på dagen, inden løbet. For jer der er med for første gang, afhentes kuvert med chip/startnummer i startområdet. Deltagere der ikke er tilmeldt alle afdelinger, aflevere deres chip efter det enkelte løb.

Dato 20-02-2018
Pris200 kr per løb, eller 595 for hele cup'en
KontaktpersonKaren
LinkSe hjemmeside her