Ry Outdoor challenge

Tilbage
Ry outdoor Challenge er et adventurerace henvendt til motionister, som kan se en sjov udfordring i at prøve kræfter med et rigtigt adventurerace, men med en løbsform og længde, der gør, at mange kan deltage.

I dette års udgave er der 2 distancer, nemlig Fighter og Challenge.

Kort sagt er fighter for den uøvede racer, eller jer der vil have en kortere konkurrence. Kan man løbe/rask gå 5 km, kan man være med her. Løbslængde bliver overskuelig eller også tager man bare en pause. Man får lov at prøve forskellige discipliner til lands og vands, som man sammen som hold gennemfører i fællesskab.

Challenge er for den øvede racer eller motionisten som kan løbe 10 km og gerne vil have en sjov og længere udfordring. Og hvilken udfordring I år! For første gang afholdes der DM på Challenge distancen. DM titlen går til hurtigste 3 personers mixhold. Dvs. begge køn skal være repræsenteret på holdet. Man kan sagtens deltage med et 2 personers hold og/eller et rent pige/herre hold og få en god dag, da vi forsøger at lave et fedt adventurerace.Holdet kan bare ikke vinde selve DM titlen. Løbslængde bliver ca 5-8 timer alt efter tempo, og disciplinerne bliver til fods, på cykel, i vand og på vand som vores område nu byder sig til, mens der orienteres på kort.

Løbene er bygget op som linjeløb med et eller flere stjerneløb undervejs med deletaper, hvor du kan efterlade ekstra tøj og forplejning.

Løbene er lige til at gå til for den uøvede, hvis bare du har en cykel og et par løbesko.
Så find en makker eller 2 blandt venner, familie eller kollegaer og få en sjov og udfordrende oplevelse til lands og til vands i og omkring Ry.
Vi ses lørdag d. 8. juni!
Website: http://ryoutdoorfestival.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/ryoutdoorchallenge.dk/

Dato 08-06-2019
Pris1200/1800 kr
KontaktpersonKaren
LinkSe hjemmeside her