Møns Klint Adventure race

Tilbage
Møns Klint Adventure Race indbyder til DM i adventure race 2019 med det bedste fra Møn og omegn. DM-ruten er en A-til-B rute, hvor deltagerne bliver kørt i bus til starten og herefter skal kæmpe sig igennem en spændende rute inden at vinderne kan løbe over målstregen og blive kåret som danmarksmestre i Adventure Race 2019.
Deltagerne skal forvente en blanding af korte og lange stræk med skiftende nem og krævende orientering. Ruten er lagt ud fra KISS-princippet (Keep It Simple, Stupid). Ingen tivoli, bingo eller hokus pokus. Vi skal have kåret Danmarks bedste Adventure Race-hold på baggrund af de klassiske Adventure Race elementer: fysik, teknik og samarbejde. Disciplinerne spænder over mtb, løb/trek, orientering, inlines, kano, reb og adventure svømning oa. Startskuddet går fredag aften og vi forventer at vinderne krydser målstregen lørdag eftermiddag efter ca. 18-19 timer. Undervejs vil der være enkelte cut-offs, som betyder at langsommere hold også kan få lov til at gennemføre de størstedelen af løbet inden at løbet lukker efter 24 timer. DM kan kun vindes af 3 personers mix-hold, men vi tilbyder også en herre- og dameklasse. Leje af kano indgår i løbsgebyret.

Lørdag kl. 10.00 lyder startskuddet for challenge-rækken. Løbet er både for begyndere og erfarne adventure racere og foregår med kort til fods, på mtb, på/i vandet og i luften. Denne distance har vi udbudt de sidste mange år og denne tilbydes altså også selvom vi afvikler DM på master-rute. Der konkurreres i DARU´s challenge-klasse og med en forventet vindertid på 5-6 timer og en max-tid på 9 timer. Man kan stille op i både 2- og 3-personers hold. Løbet starter og slutter på Møns Klint, men undervejs kommer deltagerne vidt omkring på den østlige del af Møn. Vi tilbyder desuden en juniorrække. Denne række er identisk med Challenge.

Website: http://moensklint.dk/dk/events/moens-klint-adventure-race-2019/
Facebook: https://www.facebook.com/moensklintadventurerace/

Dato Start: 16-08-2019
Slut: 17-08-2019
Pris1400-2400 kr
KontaktpersonKaren
LinkSe hjemmeside her